Uitnodiging Online Community of Practice Cirkelstad Drechtsteden

, ,

Op 3 november a.s. is er weer een CoP Cirkelstad Drechtsteden,

inloop 8.45u, start 9.00u en einde 11u

 Materialenpaspoort; hét middel voor een circulaire bouweconomie?

Programma:

  • Welkom & voorstellen nieuwe partners Drechtsteden
  • Madaster is hét internationale online register voor informatie over materialen en producten toegepast in de gebouwde omgeving. En brengt vraag naar en aanbod van gebruikte materialen bijeen. Pablo van den Bosch, board member van Madaster, daagt gasten uit mee te doen aan een interactieve sessie; wie is eigenaar van een materialenpaspoort, hoe kan data optimaal ingezet worden om een circulair vliegwiel op gang te brengen, welke praktische handvaten zijn er om een materialenpaspoort door te voeren en hoe kunnen eventuele knelpunten rondom een materialenpaspoort aangevlogen worden? Stel je vraag, deel je ervaring en discussieer mee!
  • Updates Cirkelstad Drechtsteden partners

Ter voorbereiding van deze bijeenkomst alvast de volgende vragen:

  • Zijn er in jouw organisatie ervaringen en/of behoeftes op het vlak van het materialenpaspoort? Zoja, waar ervaar jij vanuit jouw functie en jouw praktijk kansen, dilemma’s en/of uitdagingen?
  • Wat zou voor jou de belangrijkste uitkomst zijn van deze bijeenkomst, wat verwacht je ervan? Waar wil je concreet naar toe werken?

Aanmelden en input op bovenstaande vragen via thirza@startmet8.nl of info@cirkellab.nl

Let op! We organiseren deze bijeenkomst i.v.m. RIVM richtlijnen digitaal via Zoom en uiterlijk 2 november ontvang je de inloggegevens om de bijeenkomst bij te wonen.