Volop diversiteit in het Open Lab: Van makelaar, start-up tot aan politiek…

Cirkellab organiseert iedere laatste vrijdag van de maand een Open Lab, we zetten simpelweg letterlijk de deur open voor iedereen. Bedrijven, gemeenten, start-ups, onderwijs en instellingen uit de regio Drechtsteden. Ons doel is om met zoveel mogelijk partijen op laagdrempelige wijze kennis te maken, ideeën uit te wisselen en gezamenlijk vorm te geven aan de circulaire, economische kansen in de regio.

Het Open Lab van augustus was een succes: Er was een gevarieerde groep ondernemers en politici aanwezig die allen op hun eigen manier vol passie bezig zijn met circulaire economie. Tijdens de pitches kwamen onderwerpen als circulaire bedrijfskleding, hergebruik van groene reststromen voor de landbouw, reparatie van elektronische apparaten, vernieuwende concepten voor woningbouw en bedrijfspanden, Cradle to Cradle papier en inzet van reststromen van bedrijven als filament ofwel grondstof voor 3D printers. “Erg mooi om te zien dat de Open Labs nu al concreet resultaten opleveren in het leggen van verbindingen, kennisdeling en nieuwe samenwerkingsverbanden!”

Zet 25 september alvast in de agenda!
Het maakt niet uit waar u staat rond circulaire economie, heeft u vragen, wilt u sparren rond een (business)idee, op zoek naar inspiratie, pitchen of wilt u vrijblijvend kennis maken met Cirkellab en andere spelers uit de Drechtsteden? Dat kan allemaal in het Open Lab! U hoeft zich niet van te voren op te geven, er is vrije inloop. En mocht u suggesties hebben voor invulling van het Open Lab qua thema, vorm, spreker of iets anders, die zijn altijd welkom!

Wat: Open Lab (en aansluitend een borrel)
Waar: Nieuwstraat 12-24, Dordrecht
Wanneer: vrijdag 25 september van 15.30 uur tot 17.00 uur