Misschien is die Circulaire Economie zo gek nog niet!

Voor bedrijven en ondernemers is het vaak niet makkelijk geweest de afgelopen tijd. Prijzen van energie, gas en grondstoffen stijgen de pan uit, goede werknemers zijn amper te vinden en dan hebben we ook nog steeds last van het coronavirus.

Daarnaast horen we het ene na het andere, niet echt opbeurende, nieuws dat het niet goed gaat met de CO2 uitstoot, het milieu en de wereld…. Er moet wat veranderen maar echte regelgeving is er nog niet omtrent circulair ondernemen. Maar dat deze gaat komen staat als een paal boven water.

En nu,…ga je wachten tot de bedrijven en ondernemers gedwongen gaan worden of zorg je dat je vooruitloopt op de rest, door nu al de eerste circulaire stappen te zetten met je organisatie waardoor je wellicht energiezuiniger, met minder gas en minder of andere grondstoffen kan ondernemen en waardoor je onderneming (nog) aantrekkelijk wordt voor nieuwe werknemers en (potentiële) opdrachtgevers!

Maar wacht eens even,…waren dat niet juist de problemen waardoor bedrijven en ondernemers zo druk mee zijn? Misschien is die Circulaire Economie zo gek nog niet!

Iemand nodig die tips en adviezen geeft omtrent Circulaire Economie of die meewerkt in de organisatie: een Circulair Expert of Duurzaamheidsmanager? Neem contact met ons op of kijk hier voor meer informatie.