Dordtse bedrijven presenteren kansen circulaire economie

De gemeente Dordrecht ziet het economische én duurzame potentieel van een circulaire economie. Zij heeft Cirkellab de afgelopen maanden opdracht gegeven in beeld te brengen hoe deze kansen kunnen bijdragen aan de Dordtse economie. De resultaten van het onderzoek worden vrijdag 12 februari gepresenteerd tijdens een Pitch & Pledge bijeenkomst bij het Albert Schweitzer Ziekenhuis.

Hoe circulaire kansen kunnen bijdragen aan de Dordtse economie én welke mogelijke activiteiten de gemeente en bedrijven kunnen ondernemen om dit concreet vorm te geven, heeft Cirkellab onderzocht voor de speerpunten zorg, afvalstromen, logistiek en maakindustrie (de toeleveranciers in de metaalelektro).

Innovatieve pitches tijdens afsluitende bijeenkomst!
Tijdens de Pitch & Pledge bijeenkomst, nemen de wethouders Jasper Mos en Rik van der Linden van de gemeente Dordrecht het rapport symbolisch in ontvangst, worden resultaten van het onderzoek gepresenteerd en ‘pitchen & pledgen’ uiteenlopende Dordtse bedrijven welke circulaire kansen zij zien en (gaan) waarmaken. Het onderzoek is dan ook slechts hét begin van nog meer kennisuitwisseling, actie, samenwerking en inspiratie rond circulaire economie in Dordrecht!

Wilt u meer informatie over de Pitch & Pledge bijeenkomst en/of het onderzoek ‘Circulaire Kansen Dordrecht’? U kunt contact opnemen met Cirkellab via info@cirkellab.nl of 06-28446512.