Cirkellab team breidt uit!

Sinds half juni is Karin Boot bij Cirkellab gestart. Een welkome en waardevolle aanvulling op ons team! Zij zal in brede zin officemanagement uitvoeren, zoals secretariële en administratieve werkzaamheden en projectondersteuning.

“Mijn naam is Karin Boot en ben begonnen als officemanager bij Cirkellab. Vanuit mijn secretariële achtergrond in zowel het bedrijfsleven als in de zorgsector ga ik dit team versterken. De energie van Jeroen, Thirza, Jan-Willem en Mark om zich in te zetten voor  circulaire economie en daardoor voor een duurzamere samenleving spreekt mij erg aan.

Ik ga ervoor zorgen dat zij deze energie met mijn ondersteuning nog efficiënter  kunnen inzetten voor het bereiken van hun en uw doelen. Ik ben een geboren Rotterdamse, maar woon alweer 17 jaar in de mooie Hoeksche Waard. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten in beweging, lopend of op de fiets.”