Cirkellab breidt uit!

Sinds half augustus hebben wij ons team uitgebreid met Mariska de Bruijn.

Mariska gaat bij ons aan de slag als Projectleider. Een welkome en waardevolle aanvulling op ons team!

“Als technische, creatieve zelfkunner ben ik altijd op zoek naar innovatieve oplossingen om stapje voor stapje te verduurzamen. Met meer dan 13 jaar ervaring als projectmanager, industrieel ontwerper en engineer ben ik als een spin in een web, heb ik geleerd creatief problemen op te lossen en heb ik een ruime ervaring in materialen en productietechnieken. Ik weet de wensen en problemen van de klant in kaart te brengen en samen met de juiste mensen tot een oplossing te komen.

Als lid van Cirkellab kan ik een bijdrage leveren aan een circulaire economie en kan ik mijn missie in praktijk brengen: een groener leven natuurlijk maken!”

 

.