Aan de slag met circulaire samenwerking in en om de Staart

Donderdag 19 januari 2017 organiseren Cirkellab, Stichting Aeccretio en EGM architecten de re-ST@RT bijeenkomst ‘Van inspiratie naar actie’. Vanaf 15.30 uur is de ontvangst en om 16.00 uur start het programma. Gastheer is HVC te Dordrecht.

Doel van de bijeenkomst is samen een concrete start maken met re-ST@RT. re-ST@RT richt zich op het verder sociaal en economisch versterken van de Staart en directe omgeving. Kapstok is daarbij circulaire economie waarin jongeren, bedrijven, onderwijsinstellingen, professionals, bewoners en de gemeente Dordrecht samenwerken. Klik hier om te lezen waar re-ST@RT voor staat. Tijdens deze interactieve bijeenkomst vertellen we u in het kort meer over het initiatief en presenteren we de opbrengst van gesprekken hierover met onderwijsinstellingen en bedrijven uit de Staart. Vervolgens gaan we met elkaar aan de slag om de kaders van re-ST@RT verder te concretiseren en op te pakken rondom de thema’s:

  • jongeren en ‘circulair’ werk
  • wijkcommunity
  • huisvesting
  • circulaire initiatieven

Wilt u er ook bij zijn? Zie hieronder alle praktische informatie.

Locatie
De bijeenkomst zal plaatsvinden bij HVC, Baanhoekweg 38 te Dordrecht. Neem de afslag bezoekersingang. Gasten kunnen zich melden bij de hoofdingang van het kantoorgebouw aan de Baanhoekweg 38.

Datum
Donderdag 19 januari 2017. Inloop 15.30 uur, start programma 16.00 uur en einde programma uiterlijk 18.00 uur (met aansluitend gelegenheid tot netwerken).

Aanmelden
Graag vóór 13 januari aanmelden via info@cirkellab.nl onder vermelding van aantal personen, namen en organisatie.