Circulair Plan Tchai

,

Begin 2023 starten we met een opdracht bij een superleuk bedrijf in Ridderkerk: Tchai. Tchai vertaalt merken naar de winkelvloer. Het begint bij concept en design, daarna maken ze prototypes en uiteindelijk productie en uitrol hierin, echt van A tot Z. Dit kunnen productpresentaties zijn, shop in shops of complete winkels.

Circulariteit en duurzaamheid is ingewikkeld in deze branche. Ze doen wat ze kunnen maar beseffen dat ze er nog lang niet zijn. Daarom staan deze thema’s hoog op de doelenlijst van 2023. Kim Tchai: “Je kan je ogen hier niet meer voor sluiten. We nemen het heel serieus maar waar moet je beginnen?”

Ze hebben een speciale 2030 groep opgericht om hiermee aan de slag te gaan, maar ze merken dat het lastig is om dit op te pakken naast het huidige werk en de taken. Daardoor ontbreekt de focus. Innovatief als ze zijn willen ze ook hierin vooroplopen en hebben daarom Cirkellab ingeschakeld om deze thema’s sneller op te kunnen pakken.

Wij gaan ze helpen door een plan te maken met praktische, uitvoerbare stappen om de circulaire activiteiten van Tchai op een hoger plan te brengen.

Wij hebben er zin in!