28 augustus weer een Open Lab: Pitch, neem afval of een product mee!

Cirkellab organiseert iedere laatste vrijdag van de maand een Open Lab, we zetten simpelweg letterlijk de deur open voor iedereen. Bedrijven, gemeenten, start-ups, onderwijs en instellingen uit de regio Drechtsteden. Ons doel is om met zoveel mogelijk partijen op laagdrempelige wijze kennis te maken, ideeën uit te wisselen en gezamenlijk vorm te geven aan de circulaire, economische kansen in de regio.

Pitch, neem afval of een product mee!
Waar de een wellicht al jaren circulaire principes in de praktijk brengt, is het voor een ander nog totaal onbekend. Het maakt niet uit waar u staat, heeft u vragen, wilt u sparren rond een (business)idee, op zoek naar inspiratie of wilt u vrijblijvend kennis maken met Cirkellab en andere spelers uit de Drechtsteden? Dat kan allemaal in het Open Lab! U hoeft zich niet van te voren op te geven, er is vrije inloop.

Bovendien kunnen aanwezigen pitchen over een circulair idee, product of dienst en zo hieraan bekendheid geven, feedback vragen of een concreet vraagstuk neerleggen voor bijvoorbeeld benodigde kennis, netwerk of middelen. Ook kunt u als bedrijf een brainstorm initiëren tijdens het Open Lab. Neem bijvoorbeeld een stuk afval mee (die uw organisatie een aanzienlijk bedrag kost om te verwerken) of uw core-product (prototype, afbeelding). Met aanwezigen brainstormen we graag hoe we afval kunnen hergebruiken en producten op een circulaire manier kunnen ontwerpen met daarbij een waardevolle businesscase.

Deelboeken
Tijdens het Open Lab zetten we ook onze bibliotheek open om boeken bij ons lenen. Wij hebben een bescheiden collectie met boeken rond circulaire economie, duurzame energie, (duurzaam) ondernemen en andere inspirerende boeken. Wij delen graag kennis!

Circulaire borrel
Aansluitend aan het Open Lab, gaan we in het centrum van Dordrecht borrelen. Een mooie manier om het weekend in te luiden. U bent van harte welkom om ook hierbij aan te sluiten!

Wat: Open Lab (en aansluitend een borrel)
Waar: Nieuwstraat 12-24, Dordrecht
Wanneer: vrijdag 28 augustus van 15.30 uur tot 17.00 uur

Meer informatie via contact.