26 juni eerste Open Lab van start!

Cirkellab start vrijdag 26 juni met een maandelijks ‘Open Lab’, we zetten simpelweg letterlijk de deur open voor iedereen. Bedrijven, gemeenten, start-ups, onderwijs en instellingen uit de regio Drechtsteden. Ons doel is om met zoveel mogelijk partijen op laagdrempelige wijze kennis te maken, ideeën uit te wisselen en gezamenlijk vorm te geven aan de circulaire kansen in de regio.

Waar de een wellicht al jaren circulaire principes in de praktijk brengt, is het voor een ander nog totaal onbekend. Het maakt niet uit waar u staat, heeft u vragen, wilt u sparren rond een (business)idee, op zoek naar inspiratie of wilt u vrijblijvend kennis maken met Cirkellab? Dat kan allemaal in het Open Lab! U hoeft zich niet van te voren op te geven, er is vrije inloop.

Cirkellab zal vanaf deze maand iedere laatste vrijdag van de maand een Open Lab organiseren (uitgezonderd van de maanden juli en december). Over enige tijd koppelen we hier specifieke thema’s aan, nodigen we experts uit, gaan we ter plekke experimenteren en dit mobiel organiseren door de regio. Mocht u suggesties hiervoor hebben, geef ze aan ons door.

Deelboeken
Tijdens het Open Lab zetten we ook onze bibliotheek open om boeken bij ons lenen. Wij hebben een bescheiden collectie met boeken rond circulaire economie, duurzame energie, duurzaam ondernemen en andere inspirerende boeken. Wij delen graag kennis!

Circulaire borrel
Aansluitend aan het Open Lab, gaan we in het centrum van Dordrecht borrelen. Een mooie manier om het weekend in te luiden. U bent van harte welkom om ook hierbij aan te sluiten!

Wat: Open Lab (en aansluitend een borrel)
Waar: Nieuwstraat 12-24, Dordrecht
Wanneer: vrijdag 26 juni van 15.30 uur tot 17.00 uur

Meer informatie via contact.