20 juni workshop: circulariteit toepassen in de bouw en infra

Gemeente Dordrecht, RoosRos architecten en Cirkellab organiseren 20 juni een gratis workshop onder de vlag van Cirkelstad Drechtsteden voor bedrijven uit de bouw en infra die circulariteit praktisch willen integreren in hun eigen organisatie.

Of het nu gaat om het toepassen van een circulair ontwerp, hergebruik van materialen, inzet van een materialenpaspoort, integreren van circulaire voorwaarden in een aanbesteding of om het creƫren van draagvlak op dit thema. Deze workshop neemt je mee in de basisprincipes van circulaire economie aan de hand van het S-en model van Stewart Brand (site, structure, skin, etc.) en het R-en model (reuse, repair, recycle, etc.) en word je als deelnemer uitgedaagd om zelf een circulair concept uit te werken. Dus wil je als bouw- of infrabedrijf erachter komen waar voor jou de kansen liggen op circulair vlak en hoe je dit concreet vormgeeft en/of hierin samen optrekken met andere ketenpartners, geef je dan tot uiterlijk 17 juni op voor deze workshop via info@cirkellab.nl.

De workshop wordt gegeven van 15u tot 18u op een zeer inspirerende locatie op een klein eilandje in de Drechtsteden, het bezoekerspunt Sophiapolder. We sluiten af met een borrel, uiteraard een uitgelegen moment om partijen uit de regio nog beter te leren kennen en kennis, kunde en netwerk met elkaar uit te wisselen!