De workshop ‘Cycle Up City’ is een inspirerende, interactieve en laagdrempelige manier om medewerkers van uw organisatie kennis te laten maken met de principes en kansen van de circulaire economie voor uw gemeente of regio én om hen in beweging te brengen. Daarbij maken we een eerste verkenning om circulaire, economische kansen inzichtelijk te maken en geven we praktische handvatten om deze kansen in praktijk te brengen.

Voor wie: Overheid (gemeente, provincie, waterschap, omgevingsdienst, politieke partij), eventueel met relevante stakeholders
Referenties: Gemeente Oud-Beijerland (afvalloze gemeente), Gemeente Dordrecht (Spuiboulevard), Gemeente Dordrecht (evenementen), City Deal Circulaire Stad
Productfolder

Monique van Lent (regisseur circulaire economie, gemeente Oud-Beijerland): “Ik kijk terug op een zeer geslaagde middag. Gaaf dat iedereen zo meedacht en jullie hebben het echt top gedaan. Ik heb best wat ervaring met workshops en zelden was het zo goed voorbereid en echt met liefde voor het vak de kennis gedeeld. Gaaf!”

Wilma Wubben (projectleider vitale wijken, gemeente Dordrecht): “Mijn complimenten aan Cirkellab over zowel de inhoud en opbrengst van de avond, maar ook de manier waarop de avond is geleid.”