De workshop ‘Cycle Up Business’ is een inspirerende, interactieve en laagdrempelige manier om medewerkers van uw bedrijf kennis te laten maken met de principes en kansen van de circulaire economie voor uw bedrijf én om hen in beweging te brengen. Met deze workshop maken we tevens een eerste verkenning om circulaire, economische kansen inzichtelijk te maken en geven we praktische handvatten om deze kansen in praktijk te brengen met behulp van circulaire businessmodellen en/of ontwerpstrategieën. Dit alles om uw bedrijf een stap verder te brengen richting uw circulaire ambitie!

Voor wie: MKB bedrijven (maak/productie/bouw/chemie/verwerkingsindustrie)
Referenties: Coolrec
Productfolder

Arjen Wittekoek (Managing Director, Coolrec): “Als traditionele speler, zit creativiteit niet van nature in ons DNA. Daar heeft deze workshop zeker een aanzet tot gegeven!”

“Je hebt workshops en workshops en dit was een échte workshop”, aldus Ron Cramer (Marketing Specialist, Coolrec)

Arnold Schep (Projectmanager Vastgoedontwikkeling, Trivire): “Cirkellab heeft voor ons op een zeer professionele wijze een workshop in het kader van circulariteit georganiseerd. Bedankt voor het planten van verschillende zaadjes, hier komt vast iets moois uit!”