Bedrijven

Wij maken verschil bij geweldige bedrijven, groot en klein!

Inspireren

Cirkellab organiseert op aanvraag inspirerende, hands-on evenementen om kennis te maken met circulaire economie of een deelthema hiervan.

Visie & Strategieontwikkeling

Wij helpen bedrijven meer toekomstbestendig te worden door hun circulaire en duurzame ambities te vertalen naar een heldere strategie en ondersteunen bij de uitvoering.

Coaching, Project en Innovatie (bege)leiding

Cirkellab als ‘circulair expert’. Vanuit Cirkellab kunnen wij u een dedicated professional bieden vanaf één uur per week, die enerzijds fulltime op de hoogte is van actuele ontwikkelingen, maar anderzijds slechts voor één of enkele uren per week op uw payroll drukt.

Cirkellab helpt bedrijven en startups om circulaire producten te ontwikkelen bijvoorbeeld door rest-en afvalstromen uit eigen bedrijf om te zetten in een product wat direct afgezet kan worden bij eigen klanten.

Duurzaamheid check

Consumenten en bedrijven willen steeds vaker bijdragen aan een wereld die ook op lange termijn leefbaar blijft. Daarom vinden zij het steeds belangrijker om duurzame keuzes te maken. Wij helpen bij het opstellen van duidelijke, juiste en relevante duurzaamheidsclaims.

Hoe duurzaam zijn uw leveranciers? Wij checken het graag voor u.