Officemanager gezocht: word jij dé moeder(M)/vader(V) van Cirkellab?

Nieuws

Cirkellab, een jong en dynamisch bedrijf uit Dordrecht, dat zich richt op regionale, circulaire economie in heel NL, ontwikkelt zich snel. Om die reden zijn we op zoek naar een ervaren en enthousiaste officemanager in brede zin voor ca. 2 dagen per week. Een office manager die ons – Jan-Willem, Jeroen, Mark en Thirza – op uiteenlopende vlakken kan ontzorgen. Interesse? We horen graag van je!

Circulaire economie is een uitdagend werkveld. Als Cirkellab helpen wij (van analyse t/m implementatie) bedrijven en overheden om hier concrete stappen in te zetten. Dit kan gaan over het demontabel ontwerpen van een schip, zodat als een functie wijzigt gemakkelijk aanpassingen gedaan kunnen worden. Maar bijvoorbeeld ook over het koppelen van sloopprojecten aan nieuwbouwprojecten zodat gebruikte bouwmaterialen weer opnieuw ingezet worden, het creëren van een plastic lab of het omzetten van organische reststromen zoals sinaasappelschillen tot nuttige producten zoals een zeepje of tas. Alles met het oog om gebruik van grondstoffen zoveel mogelijk te beperken en deze opnieuw en opnieuw van meer (economische, ecologische en sociale) waarde te voorzien.

Waar zijn wij naar op zoek?
Een energieke office manager die affiniteit heeft met duurzaamheid en die zich helemaal kan uitleven in (financiële) administratie, secretariële werkzaamheden, project- en communicatieondersteuning en diverse andere voorkomende werkzaamheden.

Wat kun je van ons verwachten?
Een werkplek in hartje centrum Dordrecht in een historisch pand, een marktconform salaris, een informeel team waar humor en hard werken samen opgaan en uren die flexibel in te zetten zijn. En uiteraard nog meer. Daar vertellen we je graag over tijdens de kennismaking.

Is er mogelijk een match?
Heb je interesse in deze functie? Stel je – liever vandaag dan morgen – via jeroen@cirkellab.nl aan ons voor (de vorm waarin staat je vrij). Zien wij ook een mogelijke match, dan plannen we graag op korte termijn (in april) een afspraak in om nader kennis te maken. Heb je eerst nog een vraag aan ons over deze vacature? Dat kan ook via jeroen@cirkellab.nl of 06-38299813. Meer informatie over Cirkellab is te vinden via www.cirkellab.nl.