Ondersteuning op de werkvloer!

Nieuws

Sinds begin deze maand is Angelique van Deelen bij Cirkellab gestart om te ondersteunen in office management. Een welkome en waardevolle aanvulling op ons team!

Vanuit een hele andere achtergrond komt Angelique een aantal dagen in de week werkervaring opdoen in duurzaamheid en circulaire economie vanwege haar persoonlijke passie op dit onderwerp. Zij zal in brede zin office management uitvoeren, zoals secretariële en administratieve werkzaamheden en projectondersteuning. Daarnaast zal zij ook het duurzaamheidsbeleid van Cirkellab als organisatie verder gaan ontwikkelen, concretiseren en borgen en gaat zij aan de slag om een eigen circulaire product of dienst te ontwikkelen. Angelique is moeder van drie kinderen, woont in Meerkerk, is graag onder de mensen en komt helemaal tot rust in haar moestuin.

Angelique: “Ik kom uit de zorg, wat een heel andere achtergrond is dan waar ik mij nu bij Cirkellab in begeef. De reden tot deze stap is dat de zorg om hoe om te gaan met onze aarde mijn interesse heeft. Dit wil ik graag uitdragen en leren en inzien hoe het beter kan en moet. Deze plek biedt mij dat, en waardeer dat ik er deel van uitmaak, ook al is het nu nog kleinschalig.”